David Bintein

“We geven alles dat binnenkomt aangaande infrastructuur blindelings door aan Cloudstar. Dit wordt telkens snel, correct en met de juiste business attitude uitgevoerd.”

 

David Bintein – Starring Jane

Starring Jane is sinds midden de jaren negentig een solide webbouwer uit Gent, en een ideale partner voor uw online projecten. We bouwen websites, e-shops, intranetten en e-marketingoplossingen voor klanten als Voka, BMW, Oxfam Wereldwinkels, Isover, Wienerberger, Konvert Interim, …

 

Uitdaging

Starring Jane heeft de afgelopen 15 jaar een uitgebreide portefeuille van domeinnamen en hosting uitgebouwd, die werd toevertrouwd aan een hostingbedrijf. Hun diensten waren georganiseerd op werken met eindklanten en minder de experts in onze organisatie. Dit zorgde voor heel wat frustratie en extra werk binnen ons team, en het rendement was laag.

Oplossing

  • Volledige outsourcing van domeinnamen, hosting en servers.
  • Support en facturatie door Cloudstar in naam van Starring Jane.
  • Volledig management van servers.

 

Voordelen

Op anderhalf jaar tijd is het Cloudstar team erin geslaagd om het volledige beheer (dat we grotendeels intern deden) over te nemen. Onze mensen geven alles dat binnenkomt aangaande infrastructuur blindelings door aan Cloudstar. Dit wordt telkens snel, correct en met de juiste business attitude opgelost. Concreet betekent Cloudstar voor ons “een beter rendement op onze portefeuille”, “meer focus op onze core business, dus meer jobvreugde” en “een serieuze besparing op mankracht”.

Onze partners vertellen

Cloudstar gaat verder waar de traditionele hosters stoppen. Onze doelen en die van Cloudstar lopen gelijk, waardoor we met gemoedsrust en in alle transparantie kunnen samenwerken.

 

Jo Wauters – Wunderkraut

Meer tevreden partners