Cloudstar Coöperatie Coöperant Partner Webagency Doos Omvallen Onhandig

Een totaalpakket aan diensten en producten voor webagencies

Cloudstar richt zich volledig naar webbedrijven, en heeft als hoofddoel om deze zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo kan jij jouw tijd zo optimaal mogelijk spenderen aan het bouwen van fantastische webprojecten. Ontdek snel meer over onze specifieke aanpak voor webbedrijven!

Voor wie?

Het delen van kennis en investeringen

Wat je zelf doet, dat doe je beter! Je eigen projecten, klanten en business ken je zelf het beste. Voor deze projecten heb je hosting en andere webservices nodig. Dit vergt een grote investering in kennis en heel wat organisatie om steeds de beste service te kunnen blijven bieden.

 

Cloudstar gelooft in haar klanten, en gaat daarom graag een partnership met hen aan. Door een coöperant van Cloudstar te worden geniet je mee van gedeelde kennis, voordelen en winst, en blijf je toch zelf controle behouden. Door samen te werken met bedrijven die dezelfde noden hebben, bereiken we meer.

 

Dankzij de schaalgrootte – intussen 220 servers, duizenden websites en 7400 domeinnamen – staan we sterker naar leveranciers en kunnen we investeringen spreiden over meer klanten.

Let’s talk business

Als coöperant word je mede aandeelhouder van Cloudstar. Je draagt dus zelf bij aan het succes van Cloudstar, en je plukt er ook de vruchten van. Je zit mee aan de stuurknuppel en bepaalt waar Cloudstar naartoe gaat.

 

Cloudstar moedigt ook de onderlinge kennisoverdracht en samenwerkingen tussen de verschillende partners en coöperanten aan. Zo vormen we samen een krachtig netwerk!

Cloudstar Coöperatie Coöperant Partner Webagency Blij Enthousiasme Springen Jump

Het financiële plaatje

Wanneer je deel bent van een coöperatie, spreekt het voor zich dat je inspraak hebt in de werking ervan. Je neemt deel aan adviesraden, en bepaalt mee welke diensten er moeten ontwikkeld worden om jouw business verder te ondersteunen op vlak van webinfrastructuur. Of je nu een kleine of een grote Cloudstar-partner bent, je hebt dezelfde stem en hetzelfde aandeel binnen de coöperatie. Wees gerust, bij ons word je écht gehoord.

 

Cloudstar biedt heel wat producten en diensten aan waarop jij beroep kan doen. Bij ons volledige aanbod geniet je van voordelige prijzen. Als coöperant kan er echter soms een extraatje vanaf. Zo krijg je bijvoorbeeld extra kortingen op onze hostingservices. Zo wordt hosting een rendabele dienst voor jouw webbedrijf.

 

Elk webbedrijf kan deel worden van de Cloudstar coöperatie. Hoe meer business we via Cloudstar doen, hoe hoger de aandelenwaarde van Cloudstar. De winst wordt terug uitgekeerd aan jou in de vorm van dividenden en prijsreducties. We zitten graag aan tafel met jou om onze werkwijze en de voordelen verder te duiden. Tot snel?

Let's talk!
Cloudstar Coöperatie Coöperant Partner Webagency Wereld Aarde World Verbonden Grafiek Data CDN Hosting

Good to know

Het is niet verplicht om als klant in de Cloudstar coöperatie te stappen. Maar we hebben je er uiteraard erg graag bij!

Nog enkele redenen om te kiezen voor Cloudstar…

Cloudstar staat steeds garant voor een full-service aanpak op maat. Wist je ook dat we steeds veilig, in dialoog, milieubewust, pro-actief, schaalbaar en vakbekwaam te werk gaan? Zowel in onze producten als diensten vind je deze waarden terug. We zitten graag met jou aan tafel om te kijken hoe we onze visie kunnen aanpassen aan jouw noden.

Onze partners vertellen

Cloudstar gaat verder waar de traditionele hosters stoppen. Onze doelen en die van Cloudstar lopen gelijk, waardoor we met gemoedsrust en in alle transparantie kunnen samenwerken.

 

Jo Wauters – Wunderkraut

Meer tevreden partners

We geven alles dat binnenkomt aangaande infrastructuur blindelings door aan Cloudstar. Dit wordt telkens snel, correct en met de juiste business attitude uitgevoerd.

 

David Bintein – Starring Jane

Meer tevreden partners