Als webagency of digitaal bureau bouw je aan ijzersterke projecten. Zaken zoals cloudinfrastructuur, hosting en domeinnamen zijn musthaves om jouw projecten tot stand te laten komen of te ondersteunen. Maar dat kleine aandeel van jouw business hoeft toch niet voor het grootste deel van jouw zorgen te staan? Integendeel. Cloudstar bekijkt hoe we deze zaken als rendabele dienst voor jouw agency kunnen naar voor schuiven. We bieden deze diensten ook onder private label aan, zodat je naar jouw eindklanten kan communiceren vanuit je eigen bedrijfsnaam.

 

Daarom biedt Cloudstar een ruim aanbod aan producten en diensten die jou helpen bij het uitzetten en beheren van jouw webinfrastructuur. We bieden een volledig beheerde oplossing waarbij alle beheerstaken om de servers veilig, up-to-date en performant te houden bij Cloudstar liggen. Neem een kijkje naar wat we te bieden hebben, en stel zelf je dienstenpakket op maat samen.

Cloudstar Full Service Tandwiel Gear

Nog enkele redenen om te kiezen voor Cloudstar…

Cloudstar staat niet enkel voor een full service aanpak. Wist je ook dat we steeds veilig, in dialoog, milieubewust, op maat, pro-actief, schaalbaar en vakbekwaam te werk gaan? Zowel in onze producten als diensten vind je deze waarden terug. We zitten graag met jou aan tafel om te kijken hoe we onze visie kunnen aanpassen aan jouw noden.