Bij Cloudstar kiezen we steeds voor nauwe samenwerkingen. Onze belangrijkste missie is het ontzorgen van onze klanten en partners. Om dit te kunnen, moeten we natuurlijk wel weten wat er leeft bij jou. Daarom staan we in al onze communicatie voor transparantie, een persoonlijke aanpak en ruimte voor dialoog. Jouw doelstellingen zijn onze doelstellingen!

 

Cloudstar gelooft in haar klanten, en gaat daarom graag een partnership met hen aan. Door samen een coöperatie te vormen, bundelen verschillende webbedrijven hun hosting, en plukken ze hier de vruchten van. Want samen sta je sterker, toch? Ontdek meer over wat een Cloudstar partnership inhoudt, en wie weet kunnen we jou binnenkort ook als coöperant verwelkomen!

 

Wanneer je deel bent van een coöperatie, spreekt het voor zich dat je inspraak hebt in de werking ervan. Je neemt deel aan adviesraden, en bepaalt mee welke diensten er moeten ontwikkeld worden om jouw business verder te ondersteunen op vlak van webinfrastructuur. Of je nu een kleine of een grote Cloudstar-partner bent, je hebt dezelfde stem en hetzelfde aandeel binnen de coöperatie. Wees gerust, bij ons word je écht gehoord.

Cloudstar Dialoog Tekstballon Gesprek

Nog enkele redenen om te kiezen voor Cloudstar…

Cloudstar staat niet enkel voor een aanpak met ruimte voor dialoog. Wist je ook dat we steeds full-serviceveilig, milieubewust, op maat, pro-actief, schaalbaar en vakbekwaam te werk gaan? Zowel in onze producten als diensten vind je deze waarden terug. We zitten graag met jou aan tafel om te kijken hoe we onze visie kunnen aanpassen aan jouw noden.