Communiceer je graag via skype, Slack, telefoon, email of eerder via support tickets? Wil je veel websites op één server of één server per website? Verkies je een cutting-edge aanpak of liever gevestigde en bewezen technologie? Werk je via Windows of Linux? Projecten in WordPress, Magento, Umbraco of een eigen omgeving?

Cloudstar gelooft niet in een one-size-fits all aanpak. Iedere webagency heeft een unieke manier van werken en bouwt stuk voor stuk bijzondere projecten. Door onze dienstverlenging hierop aan te passen, beschik jij steeds over een gepaste oplossing tegen het beste budget.

 

We werken daarom niet met kant-en-klare hostingpakketten. Op basis van bouwstenen stel jij de hosting voor jouw klant samen, en dit volledig op maat van zijn noden. Zo betaalt hij elke maand enkel voor de resources die hij écht nodig heeft, en geen cent meer.

We treden op als trusted advisor en bieden onze diensten zowel aan op onze eigen infrastructuur in Belgische datacenters, als op publieke clouds van Amazon, Microsoft en Google. Dit volledig afhankelijk van jouw noden en wensen!

 

Ook in onze samenwerking met webagencies gaan we steeds voor maatwerk. Jij vult jouw eigen competenties aan met onze kunde. Je stelt zelf jouw dienstenpakket samen volgens de vereisten van jouw klanten. Zelfs voor de facturatie, het bouwen van een online klantenportaal of first-line support aan jouw eindklanten bieden we een oplossing! Samen bepalen jouw ideale businessmodel.

Cloudstar Op maat Maatwerk Potlood Lat

Nog enkele redenen om te kiezen voor Cloudstar…

Cloudstar staat niet enkel voor een aanpak op maat. Wist je ook dat we steeds full-serviceveilig, milieubewust, in dialoog, pro-actief, schaalbaar en vakbekwaam te werk gaan? Zowel in onze producten als diensten vind je deze waarden terug. We zitten graag met jou aan tafel om te kijken hoe we onze visie kunnen aanpassen aan jouw noden.