Een disk die bijna vol is, een onverwachte toevloed van bezoekers, een server die down gaat, een webshop die niet meer werkt of een website die niet snel genoeg reageert. Voel je de paniek al opborrelen? Dat is helemaal niet nodig! Cloudstar houdt jouw webinfrastructuur permanent en end-2-end in de gaten. Want een klein onderdeel van jouw business hoeft niet voor een groot deel van jouw zorgen te staan.

 

Aan de hand van parameters en geavanceerde monitoringsystemen meten we de gezondheid en de gebruikerservaring van jouw servers, websites en applicaties, en sturen we voortdurend bij. Codes en systemen worden constant geoptimaliseerd en efficiënter gemaakt. Daarnaast installeren we de nodige securitypatches en upgrades, en kiezen we standaard voor de meest stabiele technologieën. Zo vermijden we bijvoorbeeld dat jouw online projecten of die van jouw klant op kritieke momenten offline gaan. Loopt er toch iets mis? Zowel binnen als buiten kantooruren grijpen we direct in. En dit zonder dat je klant iets gemerkt heeft, of dat er imagoschade opgelopen wordt. Want jouw gemoedsrust is geld waard!

 

Kortom, Cloudstar is er voor jou. Alles waarmee we jou kunnen helpen, nemen we met plezier uit handen. Jij blijft zelf steeds op de hoogte, door een maandelijkse rapportering van mogelijke risico’s.Van performantie en uptime tot security, we nemen alle zorgen van jou over. Zo ben jij écht gerust en kan je bezig zijn met wat je het liefst doet: het bouwen van websites en webapplicaties.

Cloudstar Pro-actief Pro-active aanpak Verrekijker

Nog enkele redenen om te kiezen voor Cloudstar…

Cloudstar staat niet enkel voor een pro-actieve aanpak. Wist je ook dat we steeds full-serviceveilig, milieubewust, in dialoogop maatschaalbaar en vakbekwaam te werk gaan? Zowel in onze producten als diensten vind je deze waarden terug. We zitten graag met jou aan tafel om te kijken hoe we onze visie kunnen aanpassen aan jouw noden.