Wanneer jij of jouw klanten groeien, groeien onze producten en diensten mee. Cloudstar biedt bijvoorbeeld hostingsdiensten voor kleine microwebsites aan. Daarnaast hebben we ook alle mogelijkheden voor het hosten van complexe webtoepassingen die verspreid zijn over meerdere datacenters.

 

Het aanpassen van servercapaciteiten is voor ons dagelijkse kost. We monitoren waar de bottlenecks zich bevinden, en schalen via manuele of automatische acties. Zo hoef je jezelf geen zorgen te maken over grote toestromen aan bezoekers, en kan je met een gerust hart de vruchten plukken van jouw succes.

 

Onze up- en downgrade opties zijn onbeperkt, en je betaalt iedere maand slechts voor de effectief gebruikte resources. Voor elk wat wils!

 

Niet zeker wat voor infrastructuur er nodig is voor jouw toepassing? We starten klein, zetten ons monitoringsysteem in, en passen gaandeweg de resources aan om jouw website soepel te laten werken.

Cloudstar Schaalbaar Schaalbare aanpak Groei Scale

Nog enkele redenen om te kiezen voor Cloudstar…

Cloudstar staat niet enkel voor een schaalbare aanpak. Wist je ook dat we steeds full-service, veiligvakbekwaam, milieubewust, in dialoog, op maat en pro-actief te werk gaan? Zowel in onze producten als diensten vind je deze waarden terug. We zitten graag met jou aan tafel om te kijken hoe we onze visie kunnen aanpassen aan jouw noden.