Dankzij jouw creativiteit krijgen je meest succesvolle online campagnes heel wat aandacht. Hoge bomen vangen veel wind en dus neem je beter geen enkel risico qua beveiliging.

Zelf investeren in gespecialiseerde securitykennis is niet nodig. Je kan op Cloudstar rekenen voor het opbouwen van een veilige infrastructuur en voor het updaten van het besturingssysteem en de basissoftware. Ook voor advies over de aanpak en de beveiliging van contentmanagementsystemen of andere online toepassingen staan we steeds paraat.

 

We bekijken altijd elk aspect van security, gaande van het netwerk tot toepassingen en back-up’s. Hierin gaan we verder dan traditionele hostingmaatschappijen, dankzij onze diepgaande kennis van CMS-systemen (zoals Drupal, WordPress, Umbraco enz.) en e-commercesystemen (zoals Magento).

 

De technieken die hackers inzetten evolueren snel. Onze firewalls, vulnerability scanners en Intrusion Detection-systemen zijn zo gebouwd dat geen enkele hackpoging aan onze aandacht ontsnapt. Door regelmatig audits van onze infrastructuur uit voeren, krijgen we steeds nieuwe inzichten rond veiligheid en kunnen we voortdurende optimalisatie garanderen.

 

We zetten in op controlepanelen die zowel veilig als flexibel zijn. Zo kan je makkelijk en snel wijzigingen aanbrengen, zonder schrik voor misbruik. Dankzij onze maandelijkse serverrapporten krijgt je een overzicht van de beveiligingsmaatregelen. Zo zijn jouw gegevens écht veilig, en ben jij steeds op de hoogte.

 

Cloudstar is bovendien een ISO 27001-gecertificeerde organisatie. Dit certificaat toont aan dat wij er alles aan doen om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie en informatiesystemen binnen de organisatie te waarborgen. Cloudstar garandeert een strenge beveiliging van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers, inbraak, enz.

Cloudstar Veilige aanpak Safety Security Slot Bescherming

Nog enkele redenen om te kiezen voor Cloudstar…

Cloudstar staat niet enkel voor een veilige aanpak. Wist je ook dat we steeds full-service, vakbekwaam, milieubewust, in dialoog, op maat, schaalbaar en pro-actief te werk gaan? Zowel in onze producten als diensten vind je deze waarden terug. We zitten graag met jou aan tafel om te kijken hoe we onze visie kunnen aanpassen aan jouw noden.