Samenwerken werkt

Cloudstar verenigt webdesigners en webagencies om samen gebruik te maken van de cloud. We nodigen jou als webagency of digital agency uit om de voordelen van een samenwerking met Cloudstar te ontdekken. Want samen sta je sterker.

 

Binnen de online sector zijn hosting, cloud computing en server-infrastructuur nooit ver weg. Het idee van cloud computing is aantrekkelijk: enkel betalen voor wat je gebruikt, onbeperkt schalen wanneer nodig, en volledig in controle blijven. En door samen naar de cloud te gaan, kan de infrastructuur goedkoper aangekocht worden waardoor het rendement van de hostingdiensten stijgt. De managementervaring en de webinfrastructuur expertise van Cloudstar krijg je nog bovenop deze voordelen.

Cloudstar Webagencies Winkelen shoppen Winkelrek

Een totaalpakket aan diensten en producten voor webagencies

Onze specialisatie in samenwerkingen met webbedrijven is voelbaar in al onze diensten en communicatie. Onze organisatie is afgestemd op het niveau van ontwikkelaars en grafici, en focust op snelle en to-the-point support.

 

Als Cloudstarklant werk jij vaak voor verschillende eigen eindklanten. We werken graag samen met jou aan oplossingen op maat uit die passen bij jouw businessmodel. Naast de technische kant van de infrastructuur, helpt Cloudstar ook mee met andere webtoepassingen voor jouw eindklant. We denken aan tools en begeleiding rond facturatie, marketing en controlepanelen. We bieden deze diensten ook onder private label aan, zodat je naar jouw eindklanten kan communiceren vanuit je eigen bedrijfsnaam.

 

We gaan steeds full-service, in dialoog, veilig, op maat, pro-actief, schaalbaar, milieubewuste en vakbekwaam te werk. Zowel in onze producten als diensten vind je deze waarden terug. We zitten graag met jou aan tafel om te kijken hoe we onze visie kunnen aanpassen aan jouw noden.

 

Kortom, Cloudstar richt zich volledig naar webbedrijven, en heeft als hoofddoel om deze zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo kan jij jouw tijd zo optimaal mogelijk spenderen aan het bouwen van fantastische webprojecten.

Word partner en pluk de vruchten van onze coöperatie

Cloudstar nodigt haar klanten graag uit om partner te worden van de Cloudstar coöperatie. Door de handen in elkaar te slaan, halen we de mooiste resultaten. Elke partij – zowel jij, andere webagencies als wij – staan sterker in een coöperatie. Ontdek snel de voordelen, en wie weet zien we jouw naam binnenkort tussen onze partners?

Partner worden
Cloudstar Webagencies Cadeau Verrassing Geschenk

Onze partners vertellen

Cloudstar gaat verder waar de traditionele hosters stoppen. Onze doelen en die van Cloudstar lopen gelijk, waardoor we met gemoedsrust en in alle transparantie kunnen samenwerken.

 

Jo Wauters – Wunderkraut

Meer tevreden partners

We geven alles dat binnenkomt aangaande infrastructuur blindelings door aan Cloudstar. Dit wordt telkens snel, correct en met de juiste business attitude uitgevoerd.

 

David Bintein – Starring Jane

Meer tevreden partners

Partners van Cloudstar